Despre noi

Firma noastră se prezintă in fața dumneavoastră cu o gamă completă de echipamente și servicii oferindu-vă consultanță in alegerea soluției optime pentru nevoile dumneavoastră și proiectarea sistemului tehnic de securitate in conformitate cu normele I.G.P. și I.G.S.U. in vigoare la ora actuală. Soluțiile complete de securitate pe care le oferă societatea noastră pornesc de la ideea că eficiența unui sistem tehnic de securitate constă in faptul că trebuie să asigure o protecție completă prin combinarea tuturor metodelor permise de cadrul legislativ in vigoare. Astfel in arhitectura sistemelor de securitate se vor regăsi echipamente video, antiefracție, protecție perimetrală, control acces, echipamente de detecție a incendiilor precum și echipamente pentru comunicații.

Produse și servicii: 

~ Sisteme de alarmă contra efracțiilor:

Paza si protecția bunurilor dumnevoastră se poate face cu costuri relativ mici prin astfel de sisteme ce avertizează intrarea unor persoane nedorite intr-un anumit spatiu. Avertizarea poate fi sonoră și/sau luminoasă, locală sau la distanță. Un sistem de alarmare trebuie instalat corespunzator, pentru a furniza o protecție adecvată, toate punctele de acces in aria supravegheată fiind protejate.

~ Sisteme de protecție perimetrală: 

 
 

Acolo unde se dorește detectarea posibililor intruși inainte ca aceștia să ajungă intr-un anumit spatiu sunt necesare sisteme de protecție perimetrală. Avertizarea poate fi sonoră și/sau luminoasă, locală sau la distanță. Sistemul de detecție perimetrală, spre deosebire de celelalte componente ale sistemului de securitate, oferă informaţii despre o incercare de pătrundere in obiectivul supravegheat, inainte ca aceasta să se finalizeze, precum şi despre o acțiune de sabotare a sistemului.~ Sisteme de alarmă contra incendiilor: 

Incendiul a fost din cele mai vechi timpuri un mare dușman al omului. Aproape fiecarea oraș din lume a cunoscut incendii devastatoare, chiar și in zilele noastre, cand simple neglijențe sau ignorarea regulilor de protecție au dus la distrugerea unor fabrici, magazine, hoteluri, depozite, ducand chiar la ruinarea unor proprietari. Studiul combaterii incendiului a devenit o directie importantă in cadrul laboratoarelor științifice in domeniu. Sistemele de alarmă contra incendiului avertizează incendiul in faza sa incipentă. Avertizarea este sonoră și luminoasă, locală sau la distanță. Aceste sisteme pot declanșa și stingerea automată a incendiului.~ Sisteme de control acces și pontaj:

Sisteme prin care accesul persoanelor se poate limita intr-un anumit spațiu la un anumit moment. Prin corelarea acestor sisteme cu softuri specializate se pot obține rapoarte complete de evenimente, rezolvand și problema pontajului angajaților.Sistemul permite inregistrarea tuturor intrarilor și ieșirilor personalului in și din perimetrele controlate. Pentru aceasta fiecare salariat sau vizitator primește o cartelă de identitate. Cartela este folosită pentru identificare la punctele de control, prin introducerea sau apropierea ei de un cititor (tranzacție). In urma acestei tranzacții, solicitantul primește sau nu dreptul de acces. De asemenea tranzacțiile sunt memorate in vederea unor prelucrări ulterioare. Pe baza lor se intocmesc rapoarte și se pot construi bazele de date care servesc la efectuarea pontajului. Aplicația software permite accesul la aceste baze de date pentru ca utilizatorul să poată folosi automat datele referitoare la pontaj, in aplicația de salarii.

~ Sisteme de supraveghere video: 

In obiectivele ce conțin valori importante este util să se dubleze sistemul de alarmare contra efracțiilor cu sisteme de supraveghere video in circuit inchis(CCTV). Aceste sisteme au o eficiență deosebită in supravegherea fluxului de producție, ducand la eficientizarea activității. Stocarea informațiilor poate fi facută local(sisteme analogice sau digitale de inregistrare a imaginilor) sau la distanță.
Sistemele de supraveghere video oferă o eficiență sporita și o detecție mai rapidă a problemelor. Ca rezultat, sistemele CCTV oferă o serie de avantaje precum: 
-  reducerea costurilor privind securitatea; 
-  răspuns mai rapid in situații de criză; 
-  identificarea mai ușoară a suspecților; 
-  simplitate și fiabilitate; 
-  un control mai bun din partea personalului de conducere al companiilor față de proprii angajați;

 

~ Sisteme de interfonie/videointerfonie: 

Un elementar sistem de protecție impotriva pătrunderii persoanelor in anumite spații. Accesul persoanelor este permis doar prin comanda ușii de intrare de către o persoană din interior. In cazul videointerfoanelor persoana aflată in interior poate să vadă persoana din exterior pe un monitor.


 

~ Sisteme integrate voce/date:

In cadrul firmei există o preocupare permanentă pentru a oferi soluții complete care să includă sisteme integrate de voce și date(rețele calculatoare, telefonie)

Sistemele de voce date reprezinta unul dintre cele mai importante componente ale sistemului de comunicatii moderne, fara de care o activitate profesională din zilele noastre nu se mai poate desfasura.

Sistemele de voce date sunt instalatii complexe, avand in componenta infrastructuri de cabluri (UTP, fibra optica, cablu multipereche de telefonie etc.), echipamente centrale (centrale telefonice, servere, switchuri, routere, mediaconvertoare, etc.) si echipamente pentru posturi de lucru (prize voce-date, posturi telefonice, PC-uri, tablete, smartphone-uri, smart-TV-uri, camere video etc.).

Structura sistemului de voce date se alege in functie de dimensiunea cladirii/cladirilor si de necesarul de posturi de lucru. Cablarea retelei se poate face in forma de stea, inel redundant sau combinat, functie de arhitectura cladirii si de necesitatile sistemului (daca se implementeaza o retea tip business critical este necesara cablarea in inel redundant).

 

~ Servicii instalare si mentenanta fibra optica:

Prin intermediul firmei noastre beneficiati de servicii de diagnosticare, intretinere si mentenanta pentru retelele de fibra optica. Prin experienta de care dam dovada, garantam interventii prompte si de calitate in cazul deranjamentelor in reteaua dumneavoastra.

paypalamerican-express2checkoutmaestrodiscover mastercardvisasagepaymoneybookers